Get the Flash Player to see this player.

Szombati agyhalál

2008.10.19. 15:18 | elmoka | Szólj hozzá!

Az úgy kezdődött, hogy péntek este vala munkahelyi smúzolás a Fandango étteremben. Köszöntjük a visszatérő kollegát, örülünk másik kollega manageri kinevezésének, két munkatársunk most született kisbabáinak, stb. Az étlapon most andalúz pulykamell szerepelt lepcsánkával. Nyamm. Andalúz pulykamell annyit tesz, hogy brokkolival meg füstölt sajttal megtömték a pulykát, kirántották, majd felszeletelték. Lepcsánkát meg ismered. Mellé a szokásos zöldségekkel díszítették a tányért. Szép volt, sok volt, finom volt. Ha nem voltál még esetleg a Fandangoban, akkor érdemes elmenned oda, mert nagyon finoman főznek ott is. Debrecenben ez a harmadik kedvenc éttermem (a másik kettő a Krúdy meg a Calico Jack). Na vacsi mellé sör is dukál meg whiskey is. Fogalmam sincs mennyi csapolt barna Staroprament ittunk meg, de nagyon sokat. Éjfél körül ugye zár a kassza az étteremben. Vagyis magyarul zár az étterem :D, szóval az igen magas, tetőfokára hágott hangulat kedvéért átbattyogtunk a bakelitbe, ahol tovább söröztünk meg whiskey-ztünk. Táncoltunk Michael Jacksonra, üvöltöttük, hogy BiliJános nem a szeretőm, meg ilyenek. Sikerült vmikor hajnali fél4 körül hazaérni nem túl józanon. Na igen ám, de szombaton meg munkanap, fél9kor sikerült kiesni az ágyból, szal fél10-re (lehet volt az 10 is) be is értem nagy nehezen. Ennyi fos másnapos embert én még nem láttam egy rakáson. Öröm volt nézni, meg kiröhögni egymást :D Letudtam a kihagyhatatlan trainingeket, aztán fél3-kor húztam haza aludni. Bocsi akinek nem válaszoltam msn-en a fácánozásra, épp rom eltakarítás volt itthon ;)

Címkék: sör kocsma gasztronómia bakelit

A bejegyzés trackback címe:

https://bakelit.blog.hu/api/trackback/id/tr6721559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása